Het aanbod

Altijd een succes-workshop ! Kleurrijke vogels

   
Heb je ze gezien tientallen kleurrijke vogels in de lucht of in het gras. Blauwe, groene, rode, gele,..
met wapperende staartjes.
Als ik goed luister kan ik ze zelfs horen zingen! Kom lekker mee knutselen en maak enkele leuke
vogels die in je kamertje kunnen fladderen. Jij bepaald zelf welk kleurtje je geeft...kan je niet kiezen?
Dan maak je gewoon eentje in alle kleuren van de regenboog! Voor het eindejaar krijgen ze ook glitters
op sterretjes en kunnen ze schitteren in de kerstboom!


 Een schitterende libelle

Binnenkort fladdert deze prachtige libelle bij jou in huis rond. We geven ze een
mooi kleurtje, zoeken passende vleugels en werken af met glitters. Mooi als mobile of
tussen de plantjes.

 
Andere upcycle-workshops

Mini robot  

 
In de nieuwe wereld hebben de kindjes allemaal een klein vriendje. Het is een mini-robotje.

Hij is zo schattig, knotsgek en bliept erop los. Bliepbliep, bliepbliep,...en bovendien rolt hij vanzelf verder (PS met een tennisbal onder - geen electronica)! Heb jij er al eentje in huis? Heb jij al een naam voor je nieuwe vriendje? Noemt hij Blieb, Robi,... ? Kom mee een kleine vriendje knutselen! Het wordt robileuk!

Dé ontwerper in jou komt naar boven!


 
Aan de hand van beeldmateriaal van
gekke of futuristische ontwerpen duiken we in een andere wereld. Een wereld waarin alles mogelijk is, alles kan. Hoe gekker hoe Liever.

... Ik breng dozen, flessen, dekseltjes, plastiek, hout, stof, lintjes,lijm, verf,...mee waarmee we aan de slag gaan. Ik leer je een  handige trucjes hoe we verschillende materialen kunnen verbinden. En dan is het aan jou! Ideaal voor jongens, maar natuurlijk ook voor coole meiden! Inpakken en weggeven – experimentele versie!

We wor
den even grafisch vormgevers. We ontwerpen zelf een stempel van allerlei materiaal dat voorhanden is en verzinnen een patroon. Hiermee creëren we ons eigen inpakpapier, kaartjes,enveloppen,.... Mogelijkheden genoeg, nu we onze eigen stempel hebben. Deze pakjes zijn te mooi om uit te pakken!Stoere Cyberface
 
We zijn nu in het jaar 3045. De wereld ziet er helemaal anders uit. Veel zand en veel licht. Onze ogen zijn niet meer aangepast aan het felle licht van de 5 zonnen. Daarom zetten we een cyberface op. Een cool masker met allemaal topjes, draadjes, lampjes, speciale kijkers. Met een facetoog zien we nu ook de robidasters en de space-fly beter aankomen en kunnen we in de aanval gaan! Schrijf vlug in en kom meeknutselen – dan heb jij alvast dit laatste nieuwe snufje!

Ik breng mee een basis voor iedereen. Jij brengt mee: leuke spulletjes (kleine moeren, lampjes, drinkflesjes, klik-deksel,...) die je graag wil gebruiken en een hele hoop fantasie. Want dat kunnen we goed gebruiken!Hippe post!
     
Heb je het al gezien...die leuke vogeltjes, vlinders, bloemetjes en mooie foto's...zonde om weg te gooien. Wij gaan samen aan de slag en worden even grafische vormgevers. We zoeken en combineren met mooie motiefjes en geven hier en daar eens een stikseltje. Zo krijgen we hippe kaarten en leuke enveloppen. Want snail-mail is terug in! Wat is het fijn om zo eens een kaart thuis te krijgen! Een feestelijke feestslinger


Tijdens dit feestje zal de feeststemming al goed te voelen zijn. Alleen de kleurrijke restjes stof maken ons al vrolijk. Door een eenvoudige knooptechniek leren we de mooiste feestslingers te maken. De volgende verjaardagen zijn eens zo fijn met onze zelfgemaakte slingers.Een blikvanger
 

We zoeken mooie foto's in boeken of oude tijdschriften of maken een blik met onze striphelden erop. Zo wordt een gewoon blik een échte blikvanger! Een workshop die in aanmerking komt voor alle leeftijden. Heel kleurrijk voor de kleinsten, hip en retro voor jongeren, romantisch voor de volwassenen. 


Selfmade zakjes NIEUW!


Een handig pennenzakje, een schattig geldbeugeltje, een mooi brillenhoesje...De zakjes die we maken zijn origineel door de combinatie van twee uitersten. Een stukje plastic banner wordt afgewerkt met een nostalgische kruissteek. U hebt meteen een prachtig kado voor onder te kerstboom, want iedereen wil voortaan zo'n hip hebbeding.


Inpakken en weggeven! 


We worden even grafisch vormgevers. We ontwerpen een stempel en snijden hem zelf uit. Daarna creëren we ons eigen inpakpapier, kaartjes, enveloppen,.... Mogelijkheden genoeg, nu we onze eigen stempel hebben. Deze pakjes zijn te mooi om uit te pakken!Coole T-shirt


Pronken met je zelf-ontworpen T-shirt! Super uniek! Niemand op héél de wereld heeft zo'n T-shirt als jij!

Je bedenkt en schetst een eenvoudige vorm. Dit kan een dier, een herkenbaar ding, een grillige fantasievorm...zijn. Van zodra je ontwerp op punt staat kan je met stofjes en de stikmachine aan de slag. Spannend!

 

Macramé

 
...iets van vroeger...ja maar weer helemaal hip en hot!
Ik leer je terug de basisknopen aan en jij maakt zelf een hele leuke plantenhanger. Heerlijk om te zeggen dat je dat zelf deed!

Lichtslinger
 
Een lichtslinger maakt elk feestje onvergetelijk! Deze lichtslinger die je zelf maakt, maakt je feestje pas echt af! Iedereen gaat naar huis met een unieke feestslinger omdat we telkens andere stukken van oude banners gebruiken. De een gaat voor harmonie, de ander kiest een allegaartje van kleuren...gewoon wat bij jou of jouw locatie past. Héérlijk om samen met vriendinnen te doen!


.

Hanging baskets 

zo noemen ze die manden om een plantjes in op te hangen.

Alleen deze keer kopen we hem niet, maar gaan zelf aan de slag. Het mooie hieraan is dat hij écht origineel is. Hij springt in het oog door zijn unieke, desing vorm. Doordat ieder een ander deel gebruikt van een oude banner zijn er nooit twee dezelfde! Héél leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om zelf te hebben. Gebruik je hem niet dan plooi je hem en berg je hem op! Lekker handig toch!

  

 

© Copyright 2011-2022 juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`