Workshops volwassenen

Workshops voor volwassenen
 

Duoworkshop: zelf een knuffel ontwerpen en maken

Woensdag 27 februari 2019 van 14u tot 17u

Eerst gaan we schetsen en zoeken naar de juiste vorm. Wil jij er eentje met vele haren, eentje met zeven ogen, of eentje met acht armen ...? Laat je fantasie maar de vrije loop! Daarna zoeken we ons materiaal bij elkaar en gaan aan de slag met de stikmachine, textielstiften en verf. Deze coole workshop is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar in begeleiding van een ouder.

40 euro/duo (extra kind + 15 euro) Geen voorkennis vereist.

 

 

Hippe plantenhanger

Donderdag 14 maart 2019 van 19u-21u

 

Hanging baskets, die manden om plantjes in op te hangen. Onze versie is écht origineel. Hij springt in het oog door zijn unieke design. Omdat ieder een ander deel gebruikt van een oude banner zijn er nooit twee dezelfde! Héél leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om zelf mee te pronken. Gebruik je hem niet, dan plooi je hem en berg je hem op! Lekker handig toch!

 

 

 

Macramé

Donderdag 21 maart 2019 van 19 u 21:30 u

 

 

Macramé, iets van vroeger? Ja, maar weer helemaal hip en hot! Ik leer je opnieuw de basisknopen aan en jij maakt zelf een hele leuke plantenhanger. Heerlijk om te zeggen dat je dat zelf deed!

 

30€pp

 

 

 

 

 

   

Recy-K-leren

Donderdag 28 maart en 4 april 19-21u 50€ pp (2 avonden)

Kan je die T-shirt met mooie print toch maar niet wegdoen? Die wollen trui was zo heerlijk warm maar nu niet meer in de mode… Breng je kledingstuk mee en we maken er iets anders van. We gaan creatief aan de slag en verwerken oude kleren tot leuke hebbedingen of nieuwe draagbare kleren. Ik reik je een aantal ideeën aan en we zoeken samen naar een leuke oplossing zodat je dat rokje, bloesje of T-shirt toch nog een twee leven kan geven.

 

Handig is de basis van naaien onder de knie te hebben en indien mogelijk zelf je naaimachine (stoffenschaar, kopspeldjes) mee te brengen. PS Deze workshop kan ook voor kinderen vanaf 13 jaar onder begeleiding van een ouder.

 

Lichtslinger
 
Een lichtslinger maakt elk feestje onvergetelijk! Deze lichtslinger die je zelf maakt, maakt je feestje pas echt af! Iedereen gaat naar huis met een unieke feestslinger omdat we telkens andere stukken van oude banners gebruiken. De een gaat voor harmonie, de ander kiest een allegaartje van kleuren...gewoon wat bij jou of jouw locatie past. Héérlijk om samen met vriendinnen te doen!


Schrijf hier in!


 
 
 
© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`