Cosy friday afternoon aanbod

Cosy friday afternoon
Gezellige workshops voor volwassenen
vrijdagnamiddag 13-15.30u
met taart en koffie!
35€ pp
 
9 november Kleurrijke mandala
Een experimentele workshop. We gaan op zoek naar vormen en objecten die een mooie afdruk maken. Ik leer je ook hoe je makkelijk stempelkussens kan maken.
Met alle vondsten van de groep gaan we aan de slag en creëren prachtige mandala's die we op stof of op een tote bag stempelen.
Heb je zelf een kussensloop, tafelkleedje,tote bag,....dan mag je die zeker meebrengen.
Tote bag 3€

16 november Selfmade zakjes
Een handig pennenzakje, een schattig geldbeugeltje, een mooi brillenhoesje...De zakjes die we maken zijn origineel door de combinatie van twee uitersten. Een stukje plastic banner wordt afgewerkt met een nostalgische kruissteek. U hebt meteen een prachtig kado voor onder te kerstboom, want iedereen wil voortaan zo'n hip hebbeding.

30 november Feestelijke doosjes
Pralinendoosjes (gered uit de container!) worden prachtige cadeautjes voor onder de kerstboom. We gaan aan de slag met papier en leuke klein figuurtjes. Moet er nog iets in de pakjes? Ze zijn al een cadeautje op zich! Zo schattig!


7 december Schitterende juwelen
Schitteren, stralen en pronken! Dat gaan we doen met onze originele design juwelen.
We verwerken oude banners, stofjes of kleine attribuutjes tot prachtige oorbellen, armbanden, schitterende broches, ringen of kettingen. Met enkele eenvoudige weetjes en trucjes kan je nadien ook thuis aan de slag. Deze unieke selfmade juwelen zullen zeker de aandacht trekken!
Meebrengen:
Je mag allerlei kleine spulletjes, dunne stofjes, kantjes, knoopjes,... meebrengen.
Accessoires zoals brochespelden, oorhangertjes, slotjes worden apart betaald.


14 december Verrassend verpakt!

Met het eindejaar in zicht (tja, je kan er op tijd aan beginnen!) komt deze (Oooooo zo moooooie) verpakking zeker van pas. Je cadeautjes wordt een échte eyecatcher! Bovendien is je pakje bijzonder, want je hebt het eigenhandig gevouwen. Daarnaast leer ik je nog anderen toffe manieren om mooie cadeautjes te maken. Want het kan ook anders, veel milieuvriendelijker en héél origineel.

....wordt vervolgd! we zijn er nog tot februari!


 
 
 
© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`